Новини

RSSRSS

Райфайзенбанк: Обезпокоителен бюджетен дефицит 30.10.2014

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически анализ с коментар на данните, налични към средата на октомври.

Райфайзенбанк с промоция за кредитни карти – 5% отстъпка при плащания в заведения през уикендите до края на ноември 16.10.2014

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за настоящи клиенти с кредитни карти Visa Classic, Visa Gold, MasterCard Standard и MasterCard Gold, по време на която клиентите ще получат 5% отстъпка за всяко плащане в заведения в България (ресторант, бар, бързо хранене), направено през почивните дни до края на ноември.

Жилищен кредит с фиксирана лихва за първите 5 години от Райфайзенбанк 09.10.2014

Райфайзенбанк започва предлагането на жилищен кредит в евро, при който лихвата е фиксирана и е в размер на 6.35% годишно.

Райфайзенбанк: Актуализация на бюджета и нов дълг изглеждат неизбежни 07.10.2014

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически анализ с коментар на данните, налични към септември.

Разнопосочни политически и икономически развития в ЦИЕ 30.09.2014

“В сравнение с други страни от ядрото на еврозоната, икономическият сентимент в Австрия се разви слабо. В резултат на това, през следващите тримесечия икономическият растеж вероятно ще продължи да бъде много слаб", коментира Петер Брециншек, Главен анализатор на Райфайзен Рисърч в Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ).

Разнопосочно развитие на икономическите и парични политики от двете страни на Атлантическия океан 25.09.2014

Поради влошените водещи индикатори и продължаващият конфликт между Русия и Украйна, Райфайзен Рисърч значително намали прогнозата си от юни за общия икономически растеж в Еврозоната от 1.2% на 0.8% за 2014 г. и от 2.0% на 1.6% за 2015 г.

Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такси за първите три месеца 19.09.2014

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold, по време на която клиентите ще могат да правят покупки и плащания, както и да теглят пари в брой в страната и чужбина без лихва, и без такси за обслужване на картата, превалутиране и др.

Студентите могат да кандидатстват за кредит онлайн на сайта на Райфайзенбанк 17.09.2014

Райфайзенбанк стартира кампанията за студентско кредитиране 2014/2015 г. Новост през тази година е възможността студентите и докторантите да кандидатстват онлайн за кредитите, отпускани по програмата на Министерството на образованието и науката.

Райфайзенбанк очаква растеж на БВП за второто полугодие, подобен на ръста от първото 08.09.2014

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически анализ с коментар на макроикономическите данни, налични към август.

Райфайзенбанк с промоция за потребителски кредити. Ежеседмична томбола за обзавеждане за дома на стойност 1000 лв. до края на годината 05.09.2014

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за потребителски кредити – всички клиенти на банката, които усвоят потребителски кредит от днес до края на годината, участват в ежеседмична томбола за ваучер от магазини за мебели АРОН на стойност 1000 лв.