Новини

RSSRSS

Потребителски кредит от 12 000 лв. с намаляваща лихва от Райфайзенбанк 12.02.2015

потребителски-кредити

Райфайзенбанк (България) стартира промоционална кампания за нови потребителски кредити, с фиксирана годишна лихва, която може да падне след третата вноска. Единственото условие, което клиентите трябва да изпълнят е да започнат да превеждат работната си заплата по сметка в Райфайзенбанк.

Мартин Питлик е новият член на Управителния съвет на Райфайзенбанк 05.02.2015

Martin-Pytlik

Надзорният съвет на „Райфайзенбанк /България/“ ЕАД определи Мартин Питлик за член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на банката с ресор „Управление на риска и финансите“.

Над 263 000 лева в подкрепа на 28 проекта бяха набрани от шестата благотворителна инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 04.02.2015

263 576 лева бяха събрани по време на шестата дарителска кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2014 г., като над 60% от сумата е дарена за проекти в сферата на здравеопазването.

Райфайзенбанк: Положителен растеж за 2014 г., въпреки спада на индустрията, строителството и вътрешната търговия към ноември 21.01.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на януари. Анализаторите на банката отчитат, че към ноември се наблюдава спад както на индустриалното производство и строителството, така и на вътрешната търговия.

Райфайзенбанк: Отново вътрешното търсене задвижи ръста на БВП 23.12.2014

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на декември.

Райфайзенбанк открива нов офис в София 22.12.2014

Нов офис на Райфайзенбанк

Райфайзенбанк откри нов офис в София, намиращ се на ул. Граф Игнатиев 41А, в идеалния център на столицата. По време на официалното откриване днес, лентата на новия клон бе прерязана от изпълнителния директор на банката Ани Ангелова и Тихомир Костов, регионален ритейл мениджър на „София Изток и Югозападен регион“. Заедно с новооткрития офис Райфайзенбанк вече обслужва клиентите си в столицата чрез мрежа от 42 офиса, а клоновете й в цялата страна станаха 154.

Райфайзенбанк предлага Skype консултации в модернизиран Жилищен център 18.12.2014

Обновен Жилищен център на Райфайзенбанк и агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти заработи в София. Той се намира на пл. "Света Неделя" 5. В него клиентите могат да се възползват от комплексно обслужване при сделки с недвижими имоти, като освен професионална консултация от експерт Жилищно кредитиране, могат да ползват и богат набор услуги, които предоставя Райфайзен Имоти.

Централна Европа на бързата писта 17.12.2014

Картината в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) продължава да е различна в отделните региони, като Централна Европа изпреварва останалите. За 2015 г. очакванията са за ръст на БВП в Полша от 3.5%, в Словакия - 2.5%, Чехия - 2.4%, Унгария - 2.3% и дори Словения с 2%. В Югоизточна Европа определяща е Румъния с прогнозен ръст от 2.7%, докато повечето от страните в региона като Сърбия и Хърватия, продължават да са в стагнация.

The Banker определи РБИ за Банка на годината за осми път 28.11.2014

С тази награда РБИ вече е с всички четири важни награди за най-добра банка в Централна и Източна Европа. Пет дъщерни банки на РБИ получиха наградата банка на годината 2014 г.

Райфайзенбанк: Спад в индустрията, строителството расте 26.11.2014

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на ноември.