Новини

RSSRSS

Седмата благотворителна кампания „Избери, за да помогнеш" набра дарения за над 250 000 лева 03.02.2016

Седмото издание на благотворителната инициатива на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш“ набра дарения за 250 843 лева в подкрепа на 23 проекта, участвали в кампанията през 2015 г.

ЕИФ и Райфайзенбанк (България) подписаха споразумение за 35 млн. евро за финансиране на българския бизнес в рамките на Инвестиционния план за Европа 02.02.2016

Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) и Райфайзенбанк (България) ЕАД, дъщерна компания на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ, подписаха гаранционно споразумение, чиято цел е да увеличи финансирането за иновативни малки предприятия и средни компании в България.

Анализ на Райфайзенбанк отчита ръст в строителството 28.01.2016

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на януари.

Райфайзенбанк предлага нов потребителски кредит с фиксиран лихвен процент на промоционални условия 27.01.2016

Новата промоционална оферта на Райфайзенбанк (България) ЕАД предоставя на клиентите фиксирана годишна лихва за целия срок на договора и без такса за обработка на искането за кредит.

Райфайзенбанк: Експортът и потреблението задвижиха ръста на БВП 07.01.2016

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към декември.

Монетарната политика на ЕЦБ оказва влияние върху Централна и Източна Европа 22.12.2015

Ултра експанзивната монетарна политика на Европейската централна банка (ЕЦБ) оказва влияние и върху страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ).

Райфайзенбанк откри нов офис в София 18.12.2015

Райфайзенбанк отвори нов офис в София с много празнично настроение и коледни изненади за всички клиенти.

Райфайзенбанк подписа гаранционно споразумение с Националния гаранционен фонд за 45 млн. лв. за финансиране на малкия и среден бизнес 15.12.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД и Националният гаранционен фонд (НГФ), дъщерно дружество на Българска банка за развитие, подписаха ново гаранционно споразумение за поделяне на риска по кредити и банкови гаранции за малки и средни предприятия (МСП).

Промоционална кампания с награди от Райфайзен ОНЛАЙН 14.12.2015

Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за мобилното приложение на интернет банкирането Райфайзен ОНЛАЙН, по време на която настоящите клиенти ще могат да спечелят награди.

Райфайзенбанк: Ръстът на БВП е движен от потреблението и експорта 24.11.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на ноември.