Новини

RSSRSS

Картите на Рафайзенбанк стават безконтактни. Нов картов продукт – РайКАРТ Фикс с фиксирана месечна вноска 25.06.2015

Безконтактни карти - Райфайзенбанк

Райфайзенбанк (България) ЕАД започна поетапно подмяната на издаваните от нея банкови карти с безконтактни. В рамките на една година съществуващите и нови дебитни и кредитни карти ще бъдат издадени като безконтактни.

Банковият сектор в ЦИЕ: 2015-та като година на преход 10.06.2015

„Прогнозите за това, че 2014-та г. ще е ключова за европейския банков сектор и че банките с присъствие в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ще бъдат изложени на изпитания, се оправдаха.

Райфайзенбанк отбелязва деня на детето с празник пред свой офис в София 01.06.2015

Банката организира множество игри за малчуганите пред новооткрития си клон на ул. „Г.С. Раковски” 135 в София.

Райфайзенбанк: БВП през първото тримесечие с ръст над очакванията 28.05.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на май.

20% отстъпка от лихвата за първата година по жилищен кредит от Райфайзенбанк 26.05.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД стартира промоционална кампания по случай 20-годишния си юбилей с 20% отстъпка от лихвата за първата година по жилищни кредити.

Първо тримесечие на 2015 г.: РБИ с консолидирана печалба от 83 млн. евро 21.05.2015

“През първото тримесечие, оперативният ни бизнес се разви в рамките на очакванията ни. Първите месеци на годината, все пак, бяха белязани от висока волатилност на валутните пазари. Най-вече движенията на швейцарския франк, рублата, гривната и долара оказаха сериозно влияние върху резултатите ни. Значителната обезценка на гривната, например, повлия негативно върху приходите ни от търговски операции. Поскъпването на рублата, долара и швейцарския франк доведе до ръст на рисково претеглените ни активи (RWA). В същото време, капиталът от първи ред нарасна значително поради силната рубла, което доведе до почти непроменена капиталова адекватност на капитала от първи ред. Осъществява се изпълнението на промените в стратегията ни ”, коментира Карл Севелда, Главен изпълнителен директор на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ).

Райфайзенбанк: Индустрията расте, строителството се стабилизира 04.05.2015

Райфайзенбанк (България) ЕАД публикува редовния си месечен икономически обзор с коментар на данните, налични към средата на април.

Експозиция с арт инсталации представи Райфайзенбанк за 20-годишнината си 23.04.2015

Контемпорари композициите са подчинени на темата "Перспективи"

Райфайзенбанк отбелязва 20 години в България 23.04.2015

На 22 април 2015 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД отбеляза своята 20 годишнина от старта на работата си в България, като представи ключови моменти от своето развитие - от първата пряка чуждестранна инвестиция в българския банков сектор до една от водещите универсални банки в страната.

Райфайзенбанк предлага изделия от благородни метали на промоционални цени 15.04.2015

До края на април 2015 година клиентите на Райфайзенбанк могат да закупят златни и сребърни артикули от най-висока проба на специални, по-ниски цени.