Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Според проучване на Кантар TNS, възложено от Райфайзенбанк и проведено сред банкови клиенти, Райфайзенбанк е най-препоръчваната банка в България за 2020 година.

  Сръбската тенис звезда Новак Джокович е посланик на Райфайзенбанк.

  За партньорството

  Световният номер едно в тениса си партнира с Райфайзен Банк Интернешънъл и нейните дъщерни банки в Централна и Източна Европа. Райфайзен ще подкрепя и наскоро създадената Тенис академия на Джокович в Белград.

  Новак Джокович е победител в 82 турнира от серията ATP, сред които и 19 турнира от Големия шлем. Печелил е всички четири турнира от Големия шлем, включително и последния – през февруари на откритото първенство на Австралия.

   

  "За мен е чест да стана посланик на марката Райфайзен, както и да си партнираме по много важен за мен проект – академията ми в Белград."

  Прочети повече

  Твоят най-добър избор за продукт

  Избери най-подходящия за теб продукт и намали разходите си за банкови услуги с Райфайзенбанк.

  Сметки и пакетни продукти

  Планираш ремонт в дома, покупка на нова кола, екскурзия или да се отдадеш на любимото си хоби? Райфайзенбанк ти предлага индивидуално финансово решение, съобразено изцяло с твоите възможности.

  Потребителски кредити

  Живей живота, за който мечтаеш! Избери най-подходящата за твоите нужди кредитна карта и разполагай със средства навсякъде и по всяко време.

  Кредитни карти

  Зад кулисите

  Рекламният клип е заснет средата на март 2021 в резиденцията на Джокович в Монте Карло, Монако. В основата на сценария е един от най-честите навици на тенисистите: изборът на най-добрата топка за силен сервиз, в най-добрия случай дори ас. Световният номер 1 също отделя време, за да направи този избор. Този навик е свързан и със сцени от ежедневието на Джокович: изборът на тениска или плод. “С тази история, искаме да комуникираме, че добрият избор е от голямо значение, като това е свързано и с амбицията ни да станем  банка, която избират клиентите в Централна и Източна Европа“, казва Михаел Палцер, който ръководи международния маркетинг в РБИ. 

  Свържи се с Новак Джокович

  Искаш ли да научиш повече за Новак Джокович?

  Посети неговия сайт, за да се запознаеш с всичките му постижения, факти за личния му живот и да следиш неговите участия в тенис турнири.

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.