Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Изчисли и сключи Гражданска отговорност онлайн през Райфайзен Застрахователен Брокер

  Сравни бързо и лесно офертите за застраховка "Гражданска отговорност", избери застрахователна компания и сключи своята застраховка изцяло онлайн, само с няколко клика.

  Вземи застраховка

  Как да вземеш своята застраховка?

  1. Въвеждане на данни – За да получиш индивидуалната оферта за застраховка "Гражданска отговорност", попълни въпросника. Въведи данните и адреса на собственика, вписани в регистрационния талон на МПС. Ако собствеността на МПС е сменена и това все още не е отразено в регистрационния талон, въведи данните на новия собственик съгласно договора за покупко-продажба.
  2. Оферти - Калкулаторът връща оферти получени от застрахователните компании в реално време. Калкулацията отнема не повече от 40 секунди.
   Чрез настоящия калкулатор можеш да получиш оферта и да сключиш застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите в следните застрахователни компании:
   • ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп
   • Дженерали Застраховане АД
   • ЗАД ДЗИ-Общо Застраховане
   • ЗК Евроинс АД
   • ЗАД ОЗК-Застраховане АД
   • ЗК УНИКА АД
  3. Избор на застраховател – Сравни получените оферти и избери застрахователна компания.
  4. Поръчка на застраховка Гражданска отговорност – За да поръчаш застрахователна полица е необходимо да попълниш следната задължителна информация:
   • Адрес за доставка.
   • Избери начална дата на полицата.
   • Телефон и e-mail за връзка.
   • Избери начин на плащане.
   • Избери как искаш да плащаш застраховката (еднократно или разсрочена на вноски).
   • Качи снимка на талон на автомобила.
  5. Потвърждение - Потвърди заявката.
  6. Плащане - В случай, че си избрал плащане по банков път, ще получиш мейл на посочения от теб е-мейл адрес с подробна информация за дължимата премия и банкова сметка, по която да бъде преведена.
   Премията може да бъде платена и чрез наложен платеж при доставка на документите.
  7. Доставка - Ще получиш издадената застрахователна полица, стикер, зелена карта, Информационен документ за застрахователния продукт (в случай, че изрично си заявил получаването му и на хартиен носител) и други прилежащи документи в оригинал по куриер на посочения от теб адрес, след заплащане на дължимата премия.
   Ако си избрал премията да е разсрочена на вноски, куриерската услуга за всяка отделна доставка на стикери за валидност при всички последващи вноски след първата ще бъде за твоя сметка, в размер съгласно действащата тарифа на куриерската фирма.
  8. Подпис - Подписването на документите става директно при доставката им на място пред куриера, който ще задържи екземплярите, предназначени за застрахователната компания и/или Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД.

  Защо искаме ЕГН, номер на талон и регистрационен номер?

  Чрез регистрационният номер на автомобила и номер на талона, застрахователите извличат информация за марката, модела и мощността на автомобилите автоматично, за да бъде изчислена премията. ЕГН / ЕИК на собственика е необходимо за изготвяне на конкретна, индивидуална и персонализирана оферта, като данните служат за определяне на тарифата от застрахователя, който проверява възраст и щетимост на собственика (дали има завеждани щети в конкретната застрахователна компания през предходни периоди), което може да доведе до завишение на премията при отделни застрахователи.

  Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД не съхранява и няма да обработва тези данни след калкулиране на оферта за застраховка Гражданска отговорност, освен ако не подадеш заявка за издаване на застрахователна полица. Данните ще бъдат изтрити веднага, след като затвориш сайта ни.

  Личните ти данни са защитени чрез криптирана връзка.

  Важна информация

  Посочените в калкулатора премии са крайни и изчислени индивидуално за теб. Райфайзен Застрахователен Брокер ЕООД не носи отговорност за невярно попълнена информация.

  Приложеният въпросник служи за анализ и определяне на твоите нужди и потребности.

  Застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите покрива отговорността на собствениците и водачите на МПС за причинени по тяхна вина телесни увреждания и/или смърт и/или материални щети на трети лица. В това число влизат всички участници в движението, както и пешеходци, велосипедисти, щети върху други автомобили и недвижимо имущество.

  Собственикът и/или водачът на превозното средство няма право на обезщетение за материални или за нематериални щети.

  Офертите са изчислени на база предварителни данни. При промяна на посочените параметри или тарифите на застрахователните компании е възможна промяна и на крайната цена.

  Можеш да се запознаеш подробно с Информационните документи за застрахователни продукти и преддоговорната информация на настоящия сайт в секция Информационни документи за застрахователни продукти

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.