Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Избери, за да помогнеш

  Благотворителна кампания на Райфайзенбанк (България)

   

  Благотворителната инициатива „Избери, за да помогнеш“ стартира за 11-а поредна година. През 2019 г. дарения в рамките на кампанията набират нови 23 каузи, представени в дарителската платформа izberi.rbb.bg. 

  От създаването на „Избери, за да помогнеш“ през 2009 г. досега Райфайзенбанк, служителите на банката, клиенти и всички съпричастни хора помогнахме с близо 3 млн. лв. за реализирането на 257 здравни, социални, културни и еко каузи. 

  Но това са само цифри. А зад тези цифри стоят стотици истински истории, които заедно направихме по-добри. 

  Помогнахме за повече детски усмивки, за по-малко самотни възрастни хора, за повече живи традиции и за по-зелена България. 

  Доказателство за високото обществено значение на „Избери, за да помогнеш“ са и 18-те награди, с които през годините бе удостоена Райфайзенбанк, в това число за „Инвеститор в обществото“ на Наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), „Най-устойчива дарителска програма“ и „Най-прозрачна дарителска програма“ на Български дарителски форум (БДФ), както и отличието от SOS Детски селища за дългогодишно корпоративно партньорство. 

  Избери и ти своята лична кауза на izberi.rbb.bg, за да продължим заедно да правим историите по-добри.

  Дарителска кампания „Избери, за да помогнеш“

  Принципи

  Райфайзенбанк е сред водещите универсални банки в страната, като предлага финансови услуги, отговарящи на най-високите професионални стандарти и на потребностите на клиентите.

  Контакти

  Е-мейл: sponsorstvo.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.