Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Избери, за да помогнеш

  Благотворителна кампания на Райфайзенбанк (България)

  Райфайзенбанк (България) осъществява своята Корпоративна Социална Отговорност, главно чрез благотворителната си кампания „Избери, за да помогнеш“ (izberi.rbb.bg), която стартира през 2009 г. Кампанията включва общественозначими проекти на организации с нестопанска цел, болници и др. в сферите на здравеопазването, социалните услуги, културата, образованието и опазването на околната среда. Значимостта на дарителската инициатива е доказана от броя на наградите, които е получила, включително за „Най-добра дарителска програма“, за „Най-прозрачна кампания“, както и за „Инвеститор в обществото“.

  Всяка година, проектите, които се включват в „Избери, за да помогнеш“ се одобряват от Комисията по спонсорства и дарения на банката, като стриктно се съблюдават Принципите за спонсорства и дарения на Райфайзенбанк (България) и нейните дъщерни дружества и Правилника за Нормативно съответствие. В допълнение, проектите включени в кампанията - както и всички маркетингови активности на банката - следва да отговарят на Директивата за Етичен маркетинг Consolidated ICC Code - Advertising and Marketing Communication Practice (575.9 KB) .

  Всички предварително подбрани проекти се оценяват от външния консултант на кампанията - Българският Дарителски Форум (неправителствена организация, в която членуват големите дарители в България) и финално се одобряват от Управителния съвет на Райфайзенбанк (България).

  Основна цел на кампанията е ангажирането на служителите на Групата Райфайзен в България в благотворителните инициативи на банката, предоставянето на възможност да участват в дарителския процес, с цел стимулиране развитието на благотворителността като морална ценност у хората – служители и клиенти, както и затвърждаване имиджа на Райфайзенбанк като социално отговорна институция.

  През годините банката е подкрепила множество социалнозначими проекти, образователни програми, културни прояви, които се организират или предлагат от организации, сдружения, граждански обединения, дружества, институции.

  Дарителска кампания „Избери, за да помогнеш“

  Принципи

  Райфайзенбанк е сред водещите универсални банки в страната, като предлага финансови услуги, отговарящи на най-високите професионални стандарти и на потребностите на клиентите.

  Контакти

  Е-мейл: sponsorstvo.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.