Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Кандидатстване

  За осъществяване на спонсорската си и дарителска политика Райфайзенбанк следва ясна процедура на приемане и разглеждане на искания за подкрепа.

  За да бъде разгледано вашето искане, то трябва преди всичко да отговаря на принципите на Райфайзенбанк за корпоративна социална отговорност.

  Кандидатстване за спонсорство и дарение

  1. Попълнете формата за спонсорство
  2. След като постъпи в банката, предложението ви се насочва към Комисията по спонсорства и дарения, която заседава веднъж месечно.
  3. В случай, че бъде одобрено, искането ви постъпва за разглеждане от Управителния съвет на банката.
  4. Независимо от решението, което банката ще вземе по отношение на вашата молба, в срок от 20 работни дни ще ви уведомим за резултата.

  Кандидатстване за включване в Избери, за да помогнеш

  1. За включване в благотворителната кампания на банката, попълнете приложения формуляр в сайта на Избери, за да помогнеш.
  2. Вашите проекти може да изпращате в периода 1 юли – 1 август.
  3. Те се разглеждат от Комисията по спонсорства и дарения на банката, получават външна оценка от Българския Дарителски Форум и финално се одобряват от Управителния съвет на банката.
  4. В срок до 15 октомври на съответната календарна година, ви уведомяваме дали вашият проект е одобрен или не за включване в кампанията.

  Важно: Съгласно принципите за подкрепа на проекти, спонсорства и дарения, постъпили в Райфайзенбанк (България) ЕАД и дъщерните й дружества и Правилника за нормативно съответствие, не се допуска спонсорство и дарение на физически лица.

  Контакти

  Форма за спонсорство или дарения

  Не се допуска спонсорство и дарение на физически лица.

  Полезна информация

  Принципи

  Критерии

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.