Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк е първата банка в България, която осигурява засаждането на едно дръвче за всяка дигитално открита сметка от нови или настоящи клиенти.

  Бъди еко – открий сметка изцяло онлайн и се включи в зелената инициатива на банката без допълнителни усилия и време от твоя страна.
  Колкото повече нови сметки, открити онлайн, толкова по-зелен ще става светът около нас!

  Знаеш ли, че...

  Засаждането на едва 48 нови дръвчета може да неутрализира вредните газове от 10-хиляден пробег с автомобил? Дърветата са най-сигурният помощник на планетата в справянето с климатичните промени, породени от ежедневната човешка дейност. Какво ще кажеш да се погрижим заедно още сега за средата, в която живеем?

  За инициативата

  Райфайзенбанк осигурява засаждането на едно дръвче за всяка дигитално открита сметка. Кампанията Твоят зелен отпечатък се осъществява в партньорство с една от най-активните неправителствени организации в тази сфера – Гората.бг, която до момента е засадила 1.4 млн. дръвчета.
  Заедно с теб и с Гората.бг допринасяме за една по-зелена България!

  Екологично и социално отговорни

  Инициативата е част от политиката на банката в сферата на екологичното, социалното и корпоративно управление (ESG). Ангажиментът на групата Райфайзен Банк Интернешънъл  е още до 2025 г. 35% от кредитния портфейл на групово ниво да бъде "зелен" и "социален". Кампанията ни за засаждане на дръвчета в България е още една малка стъпка в посока да станем по-зелени и отговорни членове на обществото.

  Как да оставиш твоя зелен отпечатък

  Избери най-подходящата за теб банкова сметка с дебитна карта и пакет от дигитални услуги за по-удобно и изгодно управление на средствата ти.
  Открий изцяло онлайн и остави твоя силен зелен отпечатък!
  Ще получиш електронен сертификат за твоя принос към околната среда.

  Открий сметка онлайн

  В Райфайзенбанк вярваме, че малките промени в живота и навиците могат да доведат до голяма промяна за цялата планета. Включи се и ти. Открий сметка изцяло онлайн.

  Любопитно

  Създателят на Гората.бг Никола Рахнев разказва за засадените вече над 1 милион нови дръвчета в България, за успехите, енергията и мотивацията за мащабната си дейност, както и за следващата си амбициозна цел. 

  Прочети повече

  Може би вече си чувал и дори знаеш много неща за дигиталното откриване на сметка? Като например, че е много по-бързо, лесно и удобно от това да я откриеш в офис. Ако въпреки това не си се възползвал, сега ти даваме една нова, много голяма причина да откриеш сметка дигитално като се почувстваш специален и станеш част от една голяма общност, която полага грижи за това земята и нашата страна да бъдат по-добро място за живот. Открий коя е тази нова, голяма и зелена причина да откриеш сметка онлайн.

  Прочети повече

  Препоръчани продукти

  Направи живота си по-лесен! Дебитната карта е твой верен спътник навсякъде и във всякакви ситуации. Улесни ежедневието си, разполагай с достатъчно средства и не бъди зависим от парите в брой.

  Дебитни карти

  Избери най-подходящия за теб продукт и намали разходите си за банкови услуги с Райфайзенбанк.

  Сметки и пакетни продукти

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.