Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Raiffeisen Zentralbank Group e избрана за най-добра банка в Централна и Източна Европа

  15.02.2002
   

  Raiffeisen Zentralbank Group е избрана за втори път за “Най-добра банка в Централна и Източна Европа и Централна Азия” от списание “Global Finance”.

  "Ние изключително много ценим наградата. Тази чест ни се оказва за втори път и е ясно признание за нашата последователна и позитивна политика в региона. Тя потвърждава цел ни да продължим своята успешна експанзия в региона", заяви Херберт Степич, заместник-председател на Управителния съвет на Raiffeisen Zentralbank - Австрия.

  Наградата е още едно доказателство за водещата позиция на RZB Group в региона. “Най-добри банки на развиващите се пазари” е изследване, базирано на задълбочени анализи на развиващите се икономики и световните финансови центрове. Американското списание “Global Finance” провежда тези изследвания вече от девет години.

  По предварителни данни балансът на групата Райфайзен към 31 декември 2001 година се очаква да нарасне с 20 % и да достигне 43,7 милиарда ЕВРО. Печалбата преди облагането с данъци бележи ръст от 22 % и е на стойност 218 милиона ЕВРО.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.