Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) се представя изключително добре през 2002 г.

  28.07.2002
   

  “Райфайзенбанк” (България) АД отчита отлични резултати за първото полугодие на 2002 година.

  Банката откри 10 нови офиса и в момента общият им брой е 24, с които тя покрива всички региони в България. Служителите се увеличиха с 80, достигайки 420.

  Разрастването на Райфайзенбанк е изключително и я поставя на водещо място сред банките в България по динамика на развитието.

  Кредитният портфейл на банката достигна 302 милиона лева, увеличавайки се със 72% в сравнение с 30 юни 2001 г., а депозитите нараснаха с 42%, достигайки 313 милиона лева.

  Въпреки значителните инвестиции, свързани с бързото разрастване, Райфайзенбанк удвои своята печалба до 3,3 милиона лева към полугодието на 2002 г. в сравнение със същия период на предходната година.

  През втората половина на годината банката планира да открие още 6 нови офиса и да продължи да разширява клиентската база и дейността си.

  Отскоро въведените от Райфайзенбанк продукти като системата за международни парични преводи MoneyGram и жилищното кредитиране отчетоха ръст, много по-голям от очаквания.

  Райфайзенбанк подготвя цялостна стратегия за малките и средни предприятия и физическите лица. През есента на 2002 г. банката ще започне да предлага специален продуктов пакет за малките и средни предприятия, услугите за физическите клиенти също ще бъдат разширени.

  Според последните пазарни изследвания Райфайзенбанк се утвърждава като една най-сериозните и конкурентноспособни чуждестранни банки в България. Клиентите я предпочитат най-вече, заради нейната надеждност като член на голяма международна банкова група, подходът в работата, ориентиран към клиента, бързината и изключително изгодните условия, които предлага.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.