Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Момчил Андреев е новият председател на Управителния Съвет на Райфайзенбанк България ЕАД

  23.09.2003
   

  Момчил Андреев ще бъде новият Председател на Управителния съвет на Райфайзенбанк от 01.10.2003 г. До сега г-н Андреев беше Заместник председател на УС на банката. Настоящият председател, Йохан Йонах, напуска България, за да заеме водеща позиция в управлението на Райфайзенбанк в Украйна.

  По време на управлението на Йохан Йонах Райфайзенбанк България постигна значителен растеж във всички сфери на дейността си. Клоновата мрежа се разшири до 34 офиса на територията на цялата страна. За 2 години пазарният дял на Райфайзенбанк се увеличи от 2.6 до 4.4%, а рентабилността и е сред най-високите на пазара. Към 30.06.2003 г. Райфайзенбанк се нареди на 7-мо място по размер на капитала сред останалите български банки, което представлява значителен напредък в сравнение с 11-тата позиция от края на 2000 г.

  Райфайзенбанк е водеща банка на българския пазар и ще продължи да предлага пълната гама банкови продукти и услуги за своите корпоративни и индивидуални клиенти в съответствие с международните стандарти за качество.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.