Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен банк (България) ЕАД е Банка на 2002 година

  26.06.2003
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е Банка на 2002 година. Банката оглави ежегодната класация на вестник "Пари".

  Заместник-председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк г-н Момчил Андреев получи специална статуетка и грамота от Президента на Република България г-н Георги Първанов на официална церемония на 25 юни вечерта.

  Успехът ни се дължи на усилията на всички 500 служители, но преди всичко на активния ни търговски подход, заяви г-н Андреев.

  Комисията, която класира най-добрите банки, за трета поредна година се оглавява от г-н Иван Искров, председател на парламентарната бюджетна комисия. За да бъде обективна при класацията, комисията използва официалната информация на БНБ за дейността на банките през 2002 година, като институциите се оценяват по 18 критерия, разделени на три основни групи - пазарен дял, динамика и ефективност.

  Отличията Банка на годината целят да очертаят ролята на банките като финансови посредници в икономиката в днешната силно конкурентна среда и чрез това да се стимулират финансовите институции в тази важна за бизнеса функция. Наградата Банка на годината се присъжда от 1993 година. След кратко прекъсване поради финансовата криза в страната, наградата е възстановена през 2001 година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.