Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпусна на Микрофонд ЕАД кредит в размер на 3 млн. щ. долара за кредитиране на малки предприятия

  09.12.2003
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД отпусна на Микрофонд ЕАД кредит в размер на 3 млн. щ. долара в рамките на дългосрочно партньорство с Фонда за икономическо развитие – Ню Йорк.

  С тези средства Микрофонд ЕАД директно ще предоставя Микрокредити “Старт”, “Успех” и “Качество” на микро-предприятия, земеделски производители, лица със свободни професии, както и на граждани, желаещи да стартират собствен малък бизнес. Фирмите трябва да са с персонал до 20 човека. Максималният размер на отпусканите заеми ще бъде 15,000 щатски долара, срокът за погасяване - до 24 месеца. Лихвените условия ще бъдат гъвкави в зависимост от риска на всеки проект.

  Намеренията на Райфайзенбанк (България) и Микрофонд ЕАД са подписаният договор за кредит да постави началото на дългосрочно партньорство между двете институции, чиято цел е подпомагане на клиентите в различните етапи от тяхното развитие.

  Кредитът за Микрофонд е поредно направление в програмата на Райфайзенбанк за разширяване на позициите в кредитирането на малкия и среден бизнес. През последните два месеца, Райфайзенбанк (България) ЕАД започна да предлага фирмени ипотечни кредити, автокредити и най-новия продукт ориентиран към собствениците на аптеки – кредит “Фармацевт”.

  Микрофонд ЕАД е микрофинансираща институция, създадена на основата на успешно работещата програма за микрокредитиране на Фондация “Ресурсен център”. Микрофонд ЕАД има изградена клонова мрежа в 17 града в страната.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.