Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага потребителски кредити

  30.04.2003
   

  От началото на април 2003 година Райфайзенбанк (България) АД предоставя потребителски кредити на физически лица за текущи нужди. Кредитите са в размер от 1000 до 30 000 лева като максималният срок за погасяване е 10 години.

  С програмата си за потребителско кредитиране Райфайзенбанк предоставя безплатна застраховка “Живот” и дебитна карта “Маестро”.

  Обезпечение

  Кредитите до 7000 лева се обезпечават с поръчителство, а над тази сума с ипотека върху недвижим имот или залог на парични средства или Държавни ценни книжа (ДЦК).

  Срок

  Минималният срок за издължаване на потребителските кредити при Райфайзенбанк е една година. Максималният срок за заемите, обезпечени с поръчителство е 5 години, а за кредитите, обезпечени с ипотека или залог на парични средства или ДЦК – 10 години.

  Лихвени условия

  Банката предлага диференциран лихвен процент, който се определя от обезпечението по кредита. За заеми, обезпечени с поръчителство лихвата е 14,5% годишно, а за кредитите обезпечени с ипотека – 13,5% годишно.

  Изисквания на Банката

  Изискванията на Райфайзенбанк към кредитоискателя са да бъде дееспособен български гражданин на възраст между 23 и 63 години. Той трябва да има сключен трудов договор, договор за управление или да бъде самоосигуряващо се лице, а доходите да осигуряват безпроблемно погасяване на месечната вноска.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.