Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк развива активно кредитирането и услугите за физически лица

  09.06.2003
   

  През м. април Райфайзенбанк (България) ЕАД започна да предлага на своите многобройни индивидуални клиенти потребителски кредити за текущи нужди до 30 000 лв. с максимален срок до 10 г. С този продукт банката допълва гамата от кредитни продукти за граждани, която включва още ипотечни кредити за покупка и ремонт на жилищни имоти, гаражи и ателиета, както и овърдрафтни кредити в размер до 6 нетни месечни заплати.

  Големият интерес на клиентите потвърждава факта, че потребителските кредити са сред най-търсените на пазара, а потенциалът за развитие е значителен. През изминалия месец офисите на Райфайзенбанк са отпуснали потребителски кредити за над 2 млн. лв., което е много повече от очакваното за периода. Подобен е и ръстът на портфейла от ипотечни кредити. Тези резултати са продължение на позитивната тенденция в развитието на банката през 2003 г.

  Характерно е, че сред кредитополучателите са както вече съществуващи клиенти, така и новопривлечени, за които от особено значение са високото качество и бързината на обслужване. Последното пазарно проучване показва, че над ¾ от кредитополучателите предпочитат Райфайзенбанк поради удобствата и качеството на банкиране. За бързо нарастващия брой индивидуални клиенти в офисите на банката са обособени специални помещения, в които служителите могат да обсъдят с клиента специфичните потребности и предложат конкретно решение.

  Райфайзенбанк издава национални и международни дебитни карти Мастъркард и Виза, а също така и международни кредитни карти Виза, като броя на издадените от началото на годината карти расте с ускорени темпове.

  Банката предлага експресни чрез системата Мъниграм, а от следващия месец ще предложи и нова услуга за гражданите – бързи парични преводи в национална валута.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.