Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Елеонора Маринова от Райфайзенбанк е “Най-продуктивен кредитен специалист за 2003 г.”. на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)

  02.08.2004
   

  На конгреса Експорт Инвест в Мюнхен, ЕБВР награди Елеонора Маринова от Райфайзенбанк (България) ЕАД за “Най-продуктивен кредитен специалист за 2003 г.”. За тази награда се състезаваха 27 банки, от 10 страни, финансиращи малки и средни предприятия със средства на Европейския съюз и ЕБВР.

  “Изключително сме доволни от наградата, спечелена от г-жа Маринова, която е един от най-добрите ни специалисти. Наградата е и още едно признание за отличния подбор и първокласната подготовка на нашите служители. За около 2 години със съдействието на ЕБВР и Европейския съюз са обучени над 80 кредитни инспектори специално за кредитиране на малкия и среден бизнес.” заяви Момчил Андреев Председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на Райфайзенбанк /България/ ЕАД

  Райфайзенбанк (България) ЕАД е сред водещите кредитори на малките и средни фирми и хората със свободни професии. Само за първото полугодие на 2004 година кредитният портфейл в този сегмент отбеляза 76% ръст спрямо края на 2003.

  Елеонора Маринова е родена на 10 януари 1973 г. в град Плевен. Тя е дипломиран магистър по Аграрна икономика в С.А. “Д.А. Ценов”, град Свищов.
  Елеонора Маринова започва работа в Райфайзенбанк (България) ЕАД в началото на 2003 година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.