Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Групата Райфайзен печели наградата “Най-добра банка в Източна Европа и Централна Азия"

  26.03.2004
   

  “Глобъл Файнанс” обяви “Най-добрите банки в развиващите се пазари в света за 2004 г.”. Групата Райфайзен печели и индивидуални награди за Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Румъния, Сърбия и Черна гора, Словакия.

  Райфайзен Централбанк Австрия АГ (РЦБ) и нейната мрежа от 15 банки в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) спечелиха наградата “Най-добра банка в Източна Европа и Централна Азия". Дъщерните на РЦБ банки: Банка Курсимеве (Албания), Приорбанк (Беларус), Райфайзен Банк д.д. (Босна и Херцеговина), Райфайзен Банк С.А. (Румъния), Райфайзенбанк а.д. (Сърбия и Черна гора) и Татра банк (Словакия) печелят наградата “Най-добра банка” за съответната страна. Списанието “Глобъл Файнанс” ще обяви наградените с “Най-добрите банки в развиващите се пазари в света за 2004 г.” в предстоящото си издание през м. май.

  Според Валтер Ротенщейнер, Председател на Борда на Директорите на РЦБ, “Групата Райфайзен обхваща региона така както никоя друга банка. РЦБ е и международната банка с най-дълъг опит в Централна и Източна Европа – първата банка от групата е създадена през 1986 г. в Унгария. Ние предвиждахме бъдещото разширяване на Европейския съюз много преди да се заговори за това. Ето защо сме горди от факта, че “Глобъл Файнанс” потвърждава нашия принос”.

  “Райфайзен е с далеч по-високи показатели от средните за пазара по отношение на растеж и доходност. Групата постоянно навлиза на нови пазари – наскоро към нея се присъединиха дъщерни банки в Беларус, Косово и Албания. Райфайзен привлича клиентите си в региона с пълния набор от традиционни банкови услуги, както и със специализирани услуги по управление на активи, инвестиционно банкиране и лизинг”, казва Херберт Степич, Заместник-председател на Борда на Директорите на РЦБ и Председател на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, компанията контролираща дъщерните дружества на РЦБ в ЦИЕ.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.