Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен Груп спечели наградата за “Най-добра регионална банка в Централна и Източна Европа”

  08.07.2004
   

  Източник: сп. Trade Finance, рубрика “Награди за отличие през 2004 г.”

  Читателите на сп. Trade Finance Райфайзен номинираха Централбанк Австрия АГ (РЦБ) и нейните 15 дъщерни банки в Централна и Източна Европа за наградата “Най-добра регионална банка в Централна и Източна Европа” в обновената наскоро рубрика на сп. Trade Finance, “Награди за отличие”. Според сп. Trade Finance “РЦБ заслужено е отличена за носител на наградата, в район който банката счита за свой основен пазар. През последнто десетилетие банката отчита изключителен растеж, който нараства с всяка изминала година“. През тази година наградата беше връчена за първи път на регионални победители.

  “Тази награда е голямо признание от клиентите на банката за постиженията на РЦБ. Тя отличава също така и предимствата на Райфайзен в областта на търговското експортно финансиране, както и динамичното проникване в Централна и Източна Европа”, сподели Валтер Ротенщайнер, Председател на УС на РЦБ. “Търговското и експортно финансиране е една от силните страни от нашия бизнес. Ние имаме значителен опит в тази област – както се подчертава и сп. Trade Finance, в съответствие с нашите високи стандарти предлагаме отлично качество на обслужване”, каза Херберт Степич, Зам.-Председател на УС на РЦБ, по отношение на търговското финансиране и дъщерните банки в Групата Райфайзен.

  РЦБ е главната институция на най-голямата банкова група в Австрия - Райфайзен. Централна и Източна Европа е основен пазар на РЦБ, където чрез Райфайзен Интернешънъл, банката управлява мрежа от 15 дъщерни банки с повече от 800 клона и два представителни офиса, в 16 страни в региона.

  Сп. Trade Finance, специализираното издание на Euromoney Груп, с най-дълга история, което се концентрира изключително върху търговското финансиране. Публикува се 10 пъти годишно, като всеки брой включва новини и факти, от изключително важно значение за вносители и износители, финансови институции, застрахователни дружества и други компании в сферата на услугите. Изданието представя специализирана информация в областта на търговията и финансирането на бизнеса в развиващите се пазари – анализирайки детайлно всички аспекти на стоковото финансиране, експортно/импортно финансиране и търговски услуги. Чрез преките си наблюдения на сектора, сп. Trade Finance предоставя актуална информация, задълбочено проучване на пазара и специализирана статистика, характеризираща тенденциите на развитие и друга свързана информация. Всяка година сп. Trade Finance води рубрика (единствена по рода си в световен мащаб), за най-добрите сделки на годината, на база на която се дава Наградата за отличие.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.