Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен Лизинг България ООД избра управители и Контролен съвет на дружеството

  07.06.2004
   

  На първото общо събрание на съдружниците на Райфайзен Лизинг България ООД беше избран Контролния съвет на дружеството. Председател на Контролния съвет е г-н Момчил Андреев – Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД, а членове са: г-н Хайнц Виднер – член на Надзорния съвет на Райфайзенбанк (България), г-н Стефан Знидарич – член на Управителния съвет на Райфайзен Лизинг Интернешънъл ООД и г-жа Надежда Михайлова – Прокурист на Райфайзенбанк (България). Управители на дружеството са г-н Томас Томсих и г-н Михаил Танев – Прокурист на Райфайзенбанк (България).

  Райфайзен Лизинг България ООД стартира дейността си първоначално в София, на адрес: Бизнес Парк София, сграда 4, ет. 2

  Първата публична изява на дружеството ще бъде по време на Автомобилния салон София 2004, който ще се проведе от 11 – 20 юни, в Международния изложбен център, където ще представи продуктите си.

  Райфайзен Лизинг България ООД функционира като универсална лизингова компания и в тясно сътрудничество с Райфайзенбанк (България) ЕАД, предлага голямо разнообразие от лизингови схеми със специална насоченост към финансовия лизинг. Дружеството работи с юридически и физически лица и финансира закупуването на нови и употребявани транспортни средства, леки автомобили, производствено и специализирано оборудване с минимална покупна цена 10 000 лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.