Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира закупуването на автомобили Рено от ПроМобил АД при 4.85% валутно каско от ЗД Евроинс АД

  21.07.2004
   

  От 21.07.2004 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира юридически и физически лица при закупуването на нови и употребявани до 2 години автомобили Рено от ПроМобил АД.

  Финансирането ще става при преференциални условия – удължава се срокът за кредитиране на юридически лица при покупка на нови автомобили – до 5 години, като фирмите получават и 25% отстъпка от комисионната за управление на кредита. Лихвеният процент е от 8,5% до 10,5% годишно. Всеки клиент получава и бонус – безплатно издаване на международни карти Visa Classic и Visa Electron, освободени от годишната такса за обслужване за първата година.

  Кредитите по съвместната програма ще се разглеждат и отпускат в пакет с пълно валутно каско от ЗД Евроинс АД, валидно и за чужбина при сключена “Зелена карта” в дружеството на изключително преференциална застрахователна тарифа – 4.85%. Застрахователния пакет включва и продукта “Евроасистанс” – специализирана техническа, медицинска и правна помощ при пътуване в чужбина, осигурена от AXA Assistance / Inter Partners, Германия.

  В допълнение, клиентите на ПроМобил АД получават, за всеки закупен автомобил по съвместната програма, гаранция до 3 години или 150 000 км., което от двете настъпи първо.

  Промоцията е валидна до 30 септември 2004 г.

  Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира юридически и физически лица при закупуването на нови и употребявани до 2 години автомобили Рено от ПроМобил АД

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.