Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира закупуването на дограми Шуко от фирмите дистрибутори на Алу Кьониг Щал ЕООД в България

  30.06.2004
   

  От 01.07.2004 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира клиентите – частни лица за закупуване на врати, прозорци, фасади и зимни градини от алуминий и пластмаса с марката Шуко. Дограмата може да бъде закупена от фирмите дистрибутори на Алу Кьониг Щал ЕООД в регионите София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

  Финансирането ще се осъществява във всеки един от 45-те офиса на Райфайзенбанк в цялата страна, чрез кредит с размер от 500 лв. до 12 000 лв., при лихва 12.50% годишно и срок до 5 години.

  Алу Кьониг Щал ЕООД е дъщерно дружество на Алу Кьониг Щал, Австрия и е единственият оторизиран представител за България за алуминиеви, пластмасови и стоманени профили и обков за остъкляване на прозорци, врати, фасади и зимни градини с марките Шуко и Янсен. Райфайзенбанк (България) ЕАД е собственост на Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг, 100% дъщерно дружество на Райфайзен Централбанк Австрия АГ.

  Двете дружества присъстват успешно на българския пазар вече 10 години.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.