Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира закупуването на товарни автомобили МАН от Еврокамион ООД при 2.2% валутно каско от ЗД Евроинс АД

  07.07.2004
   

  От 05.07.2004 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД финансира закупуването на нови и употребявани до 4 години товарни автомобили МАН от Еврокамион ООД. Финансирането ще става при преференциални условия – удължава се срокът за кредитиране на нови автомобили – до 5 години, а лихвеният процент е от 8,5% до 10% годишно. Всеки клиент получава и 25% отстъпка от комисионната за управление на кредита и бонус – безплатно издаване на международни карти Visa Classic и Visa Electron, освободени от годишната такса за обслужване за първата година.

  Кредитите по съвместната програма ще се разглеждат и отпускат в пакет с пълно валутно каско от ЗД Евроинс АД, валидно за България и чужбина при изключително преференциална застрахователна премия – 2.2%.

  В допълнение, клиентите на Еврокамион ООД по съвместната програма, получават за срока на кредита 10% отстъпка от цената на резервни части, 15% отстъпка от цената на масла и едногодишен абонамент за списание “Одисей”.

  Промоцията е валидна 30 септември 2004 г.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.