Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага новата услуга за бързи парични преводи в страната – Експрес-М

  23.11.2004
   

  От 15.11.2004 г. Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага на своите клиенти новата банкова услуга Експрес-М – “Бързи парични преводи в брой”. Системата Експрес-М предоставя лесен, удобен, бърз и сигурен начин за превод на парични средства в български лева на територията на България. Преводът се изпълнява в реално време, независимо от разстоянието между подателя и получателя.

  Услугата се предлага при много атрактивни ценови условия и изключително улеснена процедура – от клиентите не се изисква наличие на банкова сметка, дебитна или кредитна карта, както и попълване на формуляр.

  Системата Експрес-М разполага с широка мрежа от агенти, осъществяващи услугата в удобни работни часове - клиентите могат да изпращат или получават парични преводи на територията на цялата страна, във всеки един от 49-те клона на Райфайзенбанк (България), или от всяко удобно за тях място, където е поставен знакът “Експрес-М”. Първоначално системата стартира с над 150 точки, разположени в областните центрове, общини и селища. За допълнително улеснение на клиента, изпратения превод не се адресира към определен агент и може да бъде изплатен от всеки, към който се е обърнало лицето получател.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.