Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с нови, по-атрактивни условия за финансиране на малкия и среден бизнес

  08.11.2004
   

  Микрокредитите с 2% по-ниски лихви и вече до 10 000 лв.
  По-изгодни ипотечни кредити за фирми – годишните лихви са намалени до 8.5% за кредити в евро и до 7.3% за кредити в щатски долари

  Поради големия интерес към новия продукт на Райфайзенбанк (България) ЕАД – Микрокредит за малкия бизнес и хората със свободни професии, от 01.11.2004 г. банката предлага на своите клиенти нови, още по атрактивни условия. Микрокредитите се отпускат вече с размер до 10 000 лева, при намалена до 15% годишна лихва. Срокът на изплащане е удължен до 36 месеца, като кредитът се гарантира единствено със Запис на заповед.
  Банката намалява и началните годишни лихви по ипотечните кредити за малки и средни предприятия. Кредитира се закупуването на оборудване, недвижими имоти, строително – ремонтни работи и обзавеждане, както и за оборотни средства. Новите промоционални лихви са 7,3% за кредити в щатски долари и 8,5% за кредити в евро, при обезпечение ипотека върху недвижим имот. Срокът на кредитите за инвестиционни средства е до 7 години, без такса за разглеждане.

  Новите лихвени нива по ипотечните кредити за фирми са валидни за първата година от срока на кредита, като промоционалната оферта е в сила до 31 декември 2004 г.

  За допълнителна информация: отдел “Връзки с обществеността”
  тел. 91 985 174, 167

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.