Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  3 нови клона за 1 месец откри Райфайзенбанк

  15.03.2006
   

  Райфайзенбанк откри 3 нови офиса в рамките на 1 месец - в Ботевград, Самоков и в Окръжен съд Велико Търново. В Ботевград и Самоков Райфайзенбанк отвори врати за първи път, докато във Велико Търново банката има офис от 2003г. С това, клоновата мрежа на Райфайзенбанк достигна 76 офиса, като 16 от тях са в София. Само през 2005г. бяха открити 23 нови клона.

  Офисите предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и дебитни и кредитни карти за граждани и фирми, валутни операции и сделки с ценни книжа, електронно банкиране, международни парични преводи и др. Офисите осигуряват обслужване на клиентите в реално време.

  Предстои откриването на нови клонове в Перник, Разлог, Свищов и Свиленград, както и в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Хасково, Сливен и Ямбол, където Райфайзенбанк вече има свои офиси.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.