Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Дебитната карта Маестро на Райфайзенбанк вече е международна

  22.06.2006
   

  Райфайзенбанк започна издаването и обслужването на международна дебитна карта Маестро. Всички новоиздадени и подновени карти вече могат да се ползват и в чужбина. С карта Маестро на Райфайзенбанк освен в страната, могат да се плащат стоки и услуги в търговски обекти в чужбина, да се теглят пари в брой от банкомат или от ПОС терминал в офис на банка.

  Международната дебитна карта Маестро се издава на физически лица само по сметки в лева. Операциите в чужбина се извършват в местна валута, според курса на лева. Издаването на карта, както и откриването и поддържането на картовата сметка е безплатно, а минималният неснижаем остатък е 2лв.

  С карта Маестро могат да се правят и плащания до над 100 различни търговци чрез менюто bPay на всеки банкомат, без допълнителна регистрация или посещение в банката. Картодържателите могат да плащат всякакви сметки на търговци, регистрирани в системата еPay за плащания през банкомат, както и комуинални услуги към БТК, М-Тел, Глобул, Електроразпределение, ВиК, кабелни телевизии Собствениците на карти на банката получават и мини-извлечение за последните 5 извършени транзакции.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.