Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Групата Райфайзен отново бе определена за “Най-добра банка в Управлението на активи и Кеш мениджмънта” в Централна и Източна Европа

  17.03.2006
   

  Групата бе отличена в 5 категории от престижното списание Глобъл Файнанс

  Райфайзен Централбанк Австрия АГ (РЦБ) и дъщерните й банки бяха определени от Global Finance за “Най-добра банка в Управлението на активи и Кеш мениджмънта” в Централна и Източна Европа.
  Списанието публикува класацията в мартенския си брой. Победителите бяха избрани според критериите: водеща позиция на пазара, качество на предлаганите услуги, конкурентни цени, въвеждане на нови технологии.

  Групата Райфайзен спечели 5 награди от общо 7 категории за региона:

  • “Най-добра банка в областта на Кеш мениджмънта”
  • “Най-добра банка по показател ликвидност”
  • “Най-добра банка в предлагането на фондове “Паричен пазар”
  • “Най-добра банка в управлението на риска”
  • “Най-добра банка в разплащанията”

  “Работим постоянно за подобряването на качеството на предлаганите от нас услуги, заяви Патрик Бътлър, член на УС на РЦБ, чийто ресор е Управление на активи и Инвестиционно банкиране. “Наградите на Global Finance са още едно потвърждение за положените от нас усилия”, допълни той.

  “С нашите награди удостояваме банките, които постоянно подобряват бързината и намаляват риска на извършваните транзакции”, каза от своя страна издателят на Глобъл Файнанс Джоузеф Джарапуто

  Списанието Глобъл Файнанс (Global Finance) има повече от 250 000 читатели в 160 страни. Негови читатели са председатели на бордове, президенти, дилъри и други финансови служители, отговарящи за инвестиционните и стратегически бизнес решения в големи международни компании и финансови институции. Глобъл Файнанс достига до по-голямата част от осемте хиляди водещи инвеститори, които контролират над 80% от всички активи.

  Райфайзен Централбанк Австрия АГ (РЦБ) Виена е най-значимата институция на австрийката банкова група Райфайзен. Централна и Източна Европа е основен пазар на РЦБ, където чрез Райфайзен Интернешънъл, управлява широка мрежа от банки и лизингови компании на 16 пазара в региона. Близо 2400 банкови офиса обслужват 9,2 млн. клиенти.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.