Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Хенкел и Райфайзенбанк предлагат системата за топлоизолация Ceretherm с кредит Енергийна ефективност

  05.09.2006
   

  Хенкел България ЕООД и Райфайзенбанк (България) ЕАД предлагат системата за топлоизолация Ceretherm, чрез програмата за подобряване на енергийната ефективност в дома. При закупуване на системата с кредит Енергийна ефективност от Райфайзенбанк, клиентите възстановяват до 20% от направените разходи.
  Ceretherm се използва за фасадна топлоизолация, както на нови, така и на стари сгради, при което се спестяват до 30% от разходите за отопление. По този начин направената инвестиция се възвръща за по-малко от три години.
  Кредит Енергийна ефективност от Райфайзенбанк се отпуска при изгодни лихвени проценти и бърза процедура за кандидатстване. Кредитът е в размер от 1000 до 15 000 лв. и срок от 1 до 5 години, като се дава възможност и за ползването на гратисен период до 12 месеца.
  Клиентите, които закупят топлоизолационната система Ceretherm с кредит Енергийна ефективност от Райфайзенбанк, получават като бонус националната кредитна карта РайКАРТ с предварително одобрен лимит и без такса за управление за първата година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.