Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  КРЕДИТ 088 с 0,88% лихва пуска Райфайзенбанк за членовете на М-Тел Бизнес Клуб

  27.04.2006
   

  Райфайзенбанк пуска специален кредитен продукт КРЕДИТ 088 за над 60 хиляди български фирми, членове на М-Tел Бизнес Kлуб. 0,88% е преференциалната лихва по кредита, валидна за първите 6 месеца, като обезпечението е ипотека. Лихвата за остатъчния период е 7,5%, като средствата от кредита могат да се ползват за оборудване, недвижими имоти, строително-ремонтни работи, обзавеждане и оборотни средства. Максималният срок на финансиране е до 10 години, като промоционалните условия по КРЕДИТ 088 са валидни за кредити с минимален срок от 5 г. Фирмите в М-Tел Бизнес Kлуб могат да се възползват от преференциалните условия по кредита до 31 юли 2006 г.

  За всички членове на М-Tел Бизнес Клуб, Райфайзенбанк предоставя преференциални условия за банково обслужване в това число безплатно електронно банкиране, намаление в цената на различни банкови операции и откриване на сметки, както и потребителски кредити за служителите на фирмите.

  Информация за банковите отстъпки за фирмите по проекта с телекомуникационния оператор може да се получи на телефоните на Кол Центъра на банката – 1721 (Мтел) и 0700 10000 (БТК), както и на сайта на Райфайзенбанк – www.rbb.bg

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.