Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Мобилните банкери на Райфайзенбанк вече работят в Шумен, Сливен и Хасково. От техните услуги могат да се възползват клиентите в 13 града

  18.05.2006
   

  Мобилните банкови консултанти на Райфайзенбанк вече работят в Шумен, Сливен и Хасково, с което мрежата от мобилни банкери на банката обхваща 13 града - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Велико Търново, Шумен, Сливен и Хасково.
  Райфайзенбанк разполага с мрежа от над 100 професионално подготвени мобилни банкери, с висок образователен ценз, преминали стриктен подбор и с отлични комуникативни умения.
  Мобилните банкови консултанти предлагат продукти за физически лица - потребителски и жилищни кредити, дебитни и кредитни карти, депозити. Те посещават клиентите лично, в удобно за тях време и място, като съдействат за подготовката на документите и ги внасят в офис на банката от името на клиента.

  Напълно безплатно, мобилните банкери разясняват условията по продуктите и дават консултации за най-подходящата банкова услуга за всеки клиент. На телефоните на Call-центъра на банката 0700 10 000 (БТК) и 1721(Мтел и Глобул) всеки клиент може да заяви посещение или контакт с мобилен банков консултант в удобно за него време и място.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.