Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Новосъздадени мобилни кредитни центрове на Райфайзенбанк тръгват из малките градове в страната

  10.11.2006
   

  Райфайзенбанк пуска 3 специализирани мобилни кредитни центъра за малкия бизнес

  Три специализирани мобилни кредитни центъра на Райфайзенбанк започват обиколка из по-малките градове в страната, с цел да достигнат и предложат на малките фирми и хората със свободни професии банкови услуги и кредитиране. Специализираните мобилни кредитни центрове на банката ще позволят на собствениците и управителите на малки фирми на място, само с лична карта и съдебна регистрация, да кандидатстват за бърз микрокредит за оборотни или инвестиционни нужди.

  Мобилните кредитни центрове на Райфайзенбанк ще се установяват за период от един ден на централно място във всеки град, което ще се анонсира към местната бизнес общественост предварително с плакати в централната градска част и на сайта на банката www.rbb.bg. В първия етап от обиколката, мобилните кредитни центрове за малкия бизнес на Райфайзенбанк ще посетят 59 града от Варненския, Пловдивския и Софийския регион. Първата спирка на Мобилните кредитни центрове на 10-и ноември 2006 г. е в градовете Елин Пелин, Стрелча и Девня. На 13-и ноември 2006 г. експертните офиси на банката ще бъдат в Пирдоп, Златица, Костенец и Белослав, а на 14-и в Етрополе, Белово и Суворово.

  В мобилните кредитни центрове на Райфайзенбанк малките фирми и предприемачите могат да получат освен кредитиране и експертна консултация за специализираните банкови пакети от услуги за малките фирми “Инициатива +” и “Инициатива + +”.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.