Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен откри 1000 нови работни места през 2005г. и 2006г. Една четвърт от тях са заети от млади специалисти

  21.03.2006
   

  Райфайзенбанк увеличи персонала си с повече от 70% през 2005г. и началото на 2006г., като даде възможност за професионална реализация на повече от 1000 души, сред които много млади специалисти. Райфайзен привлича кадри и за мрежата си от мобилни банкери и дружествата Райфайзен Лизинг и Райфайзен Асет Мениджмънт.

  Чрез многобройните си стажантски програми Райфайзенбанк предостави възможност на повече от 250 млади специалисти да се реализират професионално в областта на финансите.
  Млади специалисти и студенти в последните курсове на икономическите ВУЗ-ове могат да кандидатстват за целогодишната стажантска програма на Райфайзенбанк. Допълнителна информация за условията за кандидатстване за програмата за студенти може се получи на уеб-сайта на банката www.rbb.bg.

  Райфайзенбанк приема млади, току-що завършили специалисти и по програмата си за обучение по кредитиране на малък и среден бизнес. Програмата е с продължителност 6 месеца, като на успешно завършилите се предоставя възможност за работа в дружествата на Райфайзен в България.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.