Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) е генерален спонсор на традиционния Виенски бал в София

  03.02.2006
   

  За поредна година Райфайзенбанк (България) ЕАД е генерален спонсор на ежегодния Виенски бал в столицата, под патронажа на австрийския посланик у нас Н.Пр. Карл Дийм. Райфайзенбанк (България) традиционно подкрепя събития, които популяризират и съхраняват добрите български и европейски традиции. Освен Виенския бал, през тази година Райфайзенбанк е спонсор и на културната програма на посолството на Австрия в България “Настроения от Австрия”.

  Райфайзенбанк е съпричастна към благотворителната цел на бала – тази година средствата, събрани от спонсори и благотворителна томбола, ще бъдат разпределени между Клиниката за гръбначна хирургия в Горна баня, манастира "Свети Спас", проекти на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", Държавната музикална академия "Панчо Владигеров, Художествената академия и на младежите към Обединените нации.

  Райфайзенбанк (България) е създадена през 1994г. и е първата банка със 100% чуждестранно участие в България. Тя част от Австрийската банкова група Райфайзен, която управлява водещата мрежа от банки в Централна и Източна Европа, с дъщерни банки и лизингови компании на 16 пазара в региона. В момента Райфайзенбанк обслужва клиентите си чрез 73 клона на територията на цялата страна. През 2005г. Райфайзенбанк стана “Банка на годината” на престижното международно списание The Banker и носител на приза Банка на клиента за 2004г. на вестник Пари.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.