Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) - с най-голям ръст в кредитирането на малкия бизнес в групата Райфайзен

  25.04.2006
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД беше отличена от Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ (Райфайзен Интернешънъл) за най-голям растеж в сегмента на малкия и средния бизнес от всички банки в групата Райфайзен в Централна и Източна Европа.
  Райфайзен Интернешънъл управлява дъщерните дружества на Райфайзен Централбанк (Австрия) в Централна и Източна Европа. Компанията има 16 дъщерни банки и множество лизингови компании на 16 пазара в региона.

  “Наградата е признание за активната работа в областта на кредитирането на малкия бизнес. Успехът ни се дължи на конкурентните продукти и опростените процедури», заяви Момчил Андреев председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България) ЕАД.

  Райфайзенбанк предлага промоционални условия за кредити за малкия бизнес – 5,5% първоначална годишна лихва за кредити в евро и 8,25% за остатъчния период, като кредитът се обезпечава с ипотека. Максималният срок на кредита е до 10 години, независимо от целта на финансиране - покупка на оборудване, недвижими имоти, строително–ремонтни работи, обзавеждане и оборотни средства. Промоцията е валидна до края на април.
  Банката предлага и необезпечен "Микрокредит" до 20 000 лева, при опростена и бърза процедура, като клиентите получават отговор до 24 часа.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.