Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк намали с над 70% времето за обработка на плащания, след като въведе успешно нова централизирана система

  21.02.2006
   

  Райфайзенбанк въведе успешно централизирана система за обработка на плащания, с помощта на която времето за обработка на данни бе намалено с над 70%. Новата система позволява информацията от офисите на банката да бъде прехвърляна към Центъра за въвеждане на данни, като се използват високоскоростни скенери. Създадената организация на работа освобождава служителите от офисите на банката от необходимостта да извършват “бек офис” дейности, свързани с плащания, като насочва усилията им към подобряване качеството на обслужване на клиентите и продажба на продукти и услуги.

  Анализите и оценката на проекта бяха разработени по методологията 6 Сигма за подобряване ефективността на процесите. Централизираната обработка на изходящи плащания води до значително намаляване себестойността на услугата, като в същото време се подобрява и качеството на излъчените платежни нареждания.

  Централизираната система бе внедрена от една от водещите компании в областта на информационните технологии, "Глобал Консултинг". Фирмата обслужва Райфайзенбанк (България) ЕАД вече 10 години, като предоставя високо технологични и гъвкави програмни приложения, които спомагат за надеждност и непрекъснатост на платежните процеси в банката. Общите проекти на Райфайзенбанк (България) и "Глобал Консултинг" се базират на съвременни уеб технологии, с които се постига висока ефективност при запазване на съществуващата комуникационна инфраструктура.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.