Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк намалява лихвите за остатъчния период по ипотечните си кредити

  08.06.2006
   

  Продължава промоцията с първоначална лихва от 0%

  Райфайзенбанк намалява лихвите за остатъчния период за стандартните и промоционални ипотечни кредити в лева, евро и щатски долари. Лихвите за остатъчния период по ипотечните кредити в лева падат от 7,95% на 7,85%, а за кредити в евро от 7,95% на 7,35%. С 0,10% се намалява и лихвата за остатъчния период за кредити в щатски долари, като по този начин достига 8,85%. Лихвата за първата година от срока на кредита е 1,75%, а промоционалната лихва за първата година е 0%. Клиентите на банката могат да се възползват от нея до 30 юни 2006 г.

  Банката предлага възможност на своите клиенти да ползват и лихвен процент, който е еднакъв за целия срок на изплащане на кредита. Намалението при този вид лихвени проценти в евро е от 6,95% на 6,65% за целия период на кредита.
  При превод на работната заплата по сметка в банката, кредитополучателите получават допълнителна отстъпка от 0,1% при всички видове лихвени планове.

  Всички клиенти на Райфайзенбанк, одобрени за потребителски и ипотечен кредит, получават и националната кредитна карта РайКАРТ без допълнително обезпечение и без да плащат такста за обслужване за първата година, като не са необходими допълнителни документи и проучване.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.