Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк откри 12 нови клона от началото на годината

  08.08.2006
   

  Райфайзенбанк откри 12 нови офиса от началото на годината – в София, Пловдив, Русе, Перник, Сливен, Ботевград, Самоков, Разлог, Окръжен съд Велико Търново и Окръжен съд Хасково, както и в магазините на Пикадили във Варна и Бургас. С това, клоновата мрежа на Райфайзенбанк достигна 85 офиса. Банката има свои изнесени работни места и в 13 дирекции на Националната агенция по приходите (НАП), където граждани и фирми могат да плащат данъците и осигуровките си без такси.

  Офисите на Райфайзенбанк предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и дебитни и кредитни карти за граждани и фирми, валутни операции и сделки с ценни книжа, електронно банкиране, международни парични преводи и др. Офисите осигуряват обслужване на клиентите в реално време.

  Предстои откриването на нови клонове в Панагюрище, Свищов, Свиленград, Елин Пелин, както и в София, Пловдив, Русе, Шумен, Пазарджик, Хасково и Ямбол, където Райфайзенбанк вече има свои офиси.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.