Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпуска стипендии на студенти от Американския университет в България

  06.07.2006
   

  Райфайзенбанк дарява 25 000 щатски долара на студенти от Американския университет в България. Дарението ще бъде използвано за учредяването на 10 еднократни почетни стипендии на Райфайзенбанк, които ще бъдат предоставени на 10 отлични студенти от университета през учебната 2006-2007г.
  Десетте стипендии, всяка от които по 2 500 щатски долара, ще бъдат получени от български студенти с отличен успех в специалностите Бизнес администрация, Икономика и Компютърни науки.
  Американският университет в България вече 15 години обучава студенти от България и други държави. В него учат около 1000 студенти от над 25 страни. Повишеният интерес от страна на кандидат-студентите и проведеният наскоро рейтинг сред работодателите поставят Американския университет в България на челно място по качество на образованието. Университетът е акредитиран в България и САЩ.
  Райфайзенбанк (България) ЕАД е основана през 1994г. Банката е 100% собственост на Райфайзен Интернешънъл - компанията управляваща дъщерните дружества на Райфайзен Централбанк Австрия (РЦБ) в Централна и Източна Европа (ЦИЕ).
  Райфайзенбанк (България) има над 80 офиса в цялата страна, като в Благоевград клонът на банката функционира от 2001г.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.