Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк подписа Гаранционно споразумение за 20 млн. евро по програма на Европейската общност за финансиране на малки и средни предприятия в България

  31.05.2006
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД подписа Гаранционно споразумение с Европейския Инвестиционен Фонд в рамките на Многогодишната Програма на Европейската общност за частни предприемачи и предприятия.
  Целта на Програмата е да подпомогне развитието на малките и средни предприятия в България, като се улесни достъпа им до финансиране. По тази програма Райфайзенбанк ще предостави възможност на по-широк кръг фирми от малкия и среден бизнес да ползват финансиране при по-благоприятни и гъвкави условия – възможност за финансиране на стартиращ бизнес, по-ниски лихви и ниво на обезпечение, както и по-дълъг срок на кредита, който би могъл да надвишава 10 години.
  В рамките на Гаранционната Схема могат да бъдат финансирани проекти на малки и средни предприятия, чиито персонал не надвишава 100 души, а срокът на кредитите, отпускани по тази програма, е минимум 36 месеца.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.