Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага безплатно Интернет банкиране за физически лица и фирми,с най-съвременна технология за сигурност

  30.06.2006
   

  Райфайзенбанк предлага услугата Райфайзен ОНЛАЙН – интернет банкиране, което осигурява възможност на клиентите на банката да имат бърз и сигурен достъп до своите лични и фирмени сметки, по всяко време и от всяка точка на света – чрез страницата online.rbb.bg. Интернет банкирането дава възможност на клиента да нарежда плащания в лева или във валута от личния си или друг компютър, или лаптоп, да вижда по всяко време актуалния баланс и движения по сметките си и да получава информация за депозити или кредити.
  Потребителите на Райфайзен ОНЛАЙН имат свободата от собствения си или служебния си компютър, чрез интернет, да извършват трансфери в лева, евро и щатски долари между собствените си сметки в Райфайзенбанк, да си плащат данъците и таксите към бюджета, да създават образци на нареждания за преводи, фирмите могат да нареждат масови плащания, като превод на заплатите на служителите и др.
  Райфайзен Онлайн е разработена на базата на най-съвременните технологии за защита на информацията, като е въведена двуфакторна защита – уникално потребителско име и парола за достъп, както и електронен сертификат за авторизация на нарежданията. Електронният сертификат представлява електронен подпис, съхраняващ уникални за всеки потребител данни, заедно с криптографски ключове, които гарантират максимална сигурност и защита на информацията.
  Интерфейсът е изцяло ориентиран към клиента, с цел по-лесен и бърз достъп до банковите продукти и услуги. Системата е съвместима и с наскоро въведеният международен номер на банкова сметка IBAN. Позволява попълване на електронни форми, преименуване на сметките според желанието на клиента, промяна на потребителско име и парола, както и справка за времето, през което е ползвана системата. Има възможност за дефиниране на различни права за ползване на системата и достъп до сметките на клиента, в зависимост от неговите изисквания. На страницата online.rbb.bg може да се прави и експорт на информацията към Word, Excel и XML.
  Искане за ползване на услугата интернет банкиране може да бъде подадено онлайн – на страницата на продукта, както и в офисите на Райфайзенбанк в цялата страна. Регистрацията за ползване, месечното обслужване и издаването на електронен сертификат са напълно безплатни. Не се дължат такси както за информационните услуги, така и за извършване на вътрешнобанкови преводи в лева и валута.

  Футболистът Валери Божинов направи дарение на деца от дома в с. Дрен

  (Футболистът Валери Божинов направи дарение на децата от дома в с. Дрен, като използва интернет банкирането на Райфайзенбанк)

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.