Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага сертификат за предварително одобрение на жилищен кредит

  02.05.2006
   

  Райфайзенбанк започна предлагането на Сертификат за предварително одобрение на жилищен кредит. Новата услуга на банката улеснява клиентите при търсене на жилище, като дава възможност за предварително одобрение на жилищен кредит до определена сума, в зависимост от предоставените документи за доход. По този начин, клиентите, желаещи да купят имот с кредит от Райфайзенбанк, разполагат с по-голяма гъвкавост и свобода при търсене на най-подходящия за тях имот, при преговори с агенции за недвижими имоти, както и при закупуване на жилища на “груб строеж”.

  Райфайзенбанк предлага и Сертификат за окончателно одобрение на жилищния кредит. Документът се издава след окончателното одобрение на кредита за конкретния имот, като по този начин се гарантира на продавача, че сумата на кредита ще му бъде преведена след изповядване на сделката и учредяване на ипотека в полза на банката от страна на купувача. Сертификатът за окончателно одобрение допълнително подсигурява продавача и купувача, че ще се осъществи действителна сделка.

  Райфайзенбанк дава възможност на клиентите на жилищните кредити да изберат лихва от 6,75% за кредити в евро и лева за целия срок на изплащане на жилищния кредит. Тези условия са валидни при превод на работната заплата по сметка банката; когато заплатата не се превежда в банката, лихвата за целия период е 6,95%. До 30 юни 2006 г. желаещите да закупят жилище могат да избират и промоционалните условия на Райфайзенбанк за жилищни кредити – 0% лихва за първата година и 7,7% за остатъчния период, когато заплатата се превежда по сметка на банката. Условията са валидни за кредити в лева и евро.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.