Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк - с клон в първия хипермаркет Пикадили в Бургас

  23.08.2006
   

  Райфайзенбанк официално представи четвъртия си клон в град Бургас, в хипермаркет Пикадили, на церемонията по откриването на магазина от българската верига от супермаркети в жилищен комплекс “Изгрев” в града. С офиса в “Пикадили”, банката разширява присъствието си в морския град, като максимално улеснява достъпа на всички граждани и клиенти на магазина до банковите услуги.

  Клонът на Райфайзенбанк в магазина от веригата “Пикадили” осигурява банково обслужване на клиентите в реално време и предлага всички услуги за граждани и фирми – откриване на дебитни и кредитни карти, разплащателни сметки, валутни операции, международни парични преводи, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, кредити за малкия и среден бизнес, сделки с ценни книжа, електронно банкиране, международни парични преводи.

  Освен 4-те си офиса в Бургас, Райфайзенбанк има и работещо изнесено работно място в Националната агенция по приходите в града, където гражданите удобно и бързо могат да плащат данъци, осигуровки, без начисляване на такси за банковите услуги. С офиса в бургарския “Пикадили”, клоновата мрежа на Райфайзенбанк достигна 85 офиса. Банката има и 13 работни места в дирекциите на Националната агенция по приходите (НАП) в страната.

  Офисът на Райфайзенбанк в първия магазин “Пикадили” в Бургас

  (Офисът на Райфайзенбанк в първия магазин “Пикадили” в Бургас в жилищен комплекс “Изгрев”№147 в града)

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.