Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк стартира промоция за всички нови клиенти: РайКАРТ без годишна такса за обслужване

  18.04.2006
   

  Всички притежатели на картата получават 2% бонус за плащанията и 3% за всички покупки в магазините на Техномаркет Европа

  Райфайзенбанк стартира нова промоция по кредитната си карта РайКАРТ - всеки клиент, подал искане за издаване на РайКАРТ от днес до 30 юни 2006г. не плаща такса за обслужване през първата година. В рамките на промоцията до края на юни, в края на всеки месец, банката връща 2% от всички плащания и покупки с националната кредитна карта и 3% кешбек от всички плащания с РайКАРТ в магазините на Техномаркет Европа.

  В специализираните офиси на Райфайзенбанк в 10-те магазина от веригата Техномаркет Европа в цялата страна, както и в новооткритите офиси на банката в магазините Практикер в София, Пловдив и Варна, клиентите получават съдействие за покупка на стоки на кредит с издаваната на място РайКАРТ. До 2 часа след избор на конкретната стока и подаване на искането за издаване на РайКАРТ, клиентът получава одобрение и може да получи стоката, като банката финансира 100% от покупната цена.

  РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на България - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти и интернет, за теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната, за плащане на месечни сметки. Картата има кредитен лимит от 500 до 12 000 лева, който зависи от месечния доход на кредитоискателя.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.