Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължава промоцията на кредити за малкия бизнес - първоначалната лихва от 5% е валидна до края на годината

  04.10.2006
   

  Райфайзенбанк удължава промоцията на кредити за малкия бизнес до 31 декември 2006г. Малките фирми и хората със свободни професии могат да се възползват от първоначална годишна лихва от 5% за кредити в евро. Лихвата за остатъчния период за кредитите в евро е от 7,5%, в зависимост от обезпечението.
  Максималният срок на кредита е до 10 години, като целта може да бъде покупка на оборудване, недвижими имоти, строително – ремонтни работи, обзавеждане и оборотни средства.
  Заедно с бизнес кредита, собствениците на малки фирми получават и бонус – кредитна карта РайКАРТ без допълнително обезпечение. Картата е с предварително одобрен лимит от 500 лева до 12 000 лева и се издава при улеснена процедура и без представяне на допълнителни документи.
  Всички малки фирми – нови клиенти на Райфайзенбанк могат да се възползват и от още едно специално предложение – пакет от банкови услуги “Инициатива ++” в лева или валута, без такси за период от 6 месеца. В пакета се включва инсталиране на електронно и интернет банкиране, откриване и поддръжка на сметки, издаване на международни дебитни карти Маестро, VISA Classic и Visa Electron без таски, както и други банкови услуги при преференциални условия.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.