Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължава промоцията за жилищни кредити - първоначалната лихва от 0% ще бъде валидна до 30 юни 2006г.

  06.01.2006
   

  Райфайзенбанк удължава срока на промоцията по жилищните си кредити до 30 юни 2006г. Лихвата за първата година е 0% за кредити в лева, евро и щатски долари. Лихвата за остатъчния период e 7,95% за жилищни кредити в лева и евро и 8,95% за щатски долари. Банката намали от 100лв. на 50лв изисквания остатъчен месечен доход на член от семейството, след заплащане на всички финансови разходи. Атрактивните условия на жилищните кредити се изразяват и в показателния Годишен процент на разходите, който позволява на гражданите да се ориентират за най-изгодните банкови кредити на пазара. Например за ипотечен кредит от 15 000 лева за срок от 10 години, Годишният процент на разходите е 6,97%.

  Райфайзенбанк предлага и бонуси за клиентите на ипотечния кредит – безплатно издаване на карта РайКАРТ и международна карта Виза Електрон или Виза Класик, без такси за първата година, безплатна застраховка “Живот”. Без документално удостоверяване на доходите, банката предлага ипотечен кредит при лихви от 11% за кредити в евро, 12% за кредити в лева и 11,3% за кредити в щатски долари.

  В края на миналата година Райфайзенбанк получи приза за най-добре представени жилищни кредити на първото издание на годишните награди в областта на недвижимите имоти на сайта portalimoti.com и списание "Българските имоти".

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.