Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължи промоцията за жилищни кредити - първоначалната лихва от 0% ще бъде валидна до края на 2006г.

  20.10.2006
   

  Банката участва на специализираното изложение за недвижими имоти ИМОТИ ЕКСПО, което се провежда от утре до края на седмицата в Международния изложбен център - София

  Райфайзенбанк удължи срока на промоцията по жилищните си кредити до 31 декември 2006г. Лихвата за първата година остава 0% за кредити в лева, евро и щатски долари. Лихвата за остатъчния период e 7,85% за жилищни кредити в лева, 7,35% за евро и 8,85% за щатски долари. Банката намали ефективно и комисионната за предсрочно погасяване от 5% на 3% на жилищните кредити и на потребителските, обезпечени с ипотека, взети по стандартните условия на банката.

  Във всеки от 90-те клона на Райфайзенбанк в цялата страна и на специализираното изложение за недвижими имоти ИМОТИ ЕКСПО, което започва от утре в Международния изложбен център в София, на щанда на банката, експерти могат да изготвят погасителен план или да консултират желаещите да закупят готово жилище, парцел за строеж или имот “на зелено” за най-изгодния за конкретния случай вариант за финансиране.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.