consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna
Отдел Комуникации
Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg
Райфайзенбанк е сред водещите универсални банки в страната, предлагаща банкови услуги във всички сегменти – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки предприятия и услуги за физически лица.
РазгледайТърсите динамична и предизвикателна работа в банковата сфера? Заповядайте при нас.
РазгледайВажна и любопитна информация от света на Райфайзенбанк, предназначена за нейните клиенти, партньори и приятели - новини, галерия и анализи.
РазгледайБанката е изградила и следва политика за социална отговорност, която е залог за ясни и прозрачни взаимоотношения във всички сфери на бизнеса и обществения живот.
РазгледайСтраници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.
История на последно преглежданите страници
Райфайзенбанк усвои предсрочно кредитна линия в размер 20 млн. евро, отпусната от Банката за Развитие към Съвета на Европа, по която се финансираха проекти на малкия и среден бизнес в страната. В рамките на кредитната линия бяха финансирани 37 проекта за над 42 млн. евро, които допринесоха за създаване на повече от 740 нови работни места в цялата страна.
(Строителен хипермаркет PRAKTIS, София)
По кредитната линия с БРСЕ, Райфайзенбанк финансира дългосрочни инвестиционни проекти в областта на индустрията и услугите. Сред по-големите е проектът за изграждане в София на поредния строителен хипермаркет от веригата PRAKTIS. Проектът, на стойност 2 млн. лева, допринесе за създаването на 20 нови работни места.
Със средстава от кредитната линия бе изградена и хладилно-складова, експедиционна и административна база – мандра «Пършевица». Стойността на проекта е повече от 6 млн. лева и благодарение на него бяха открити 43 нови работни места.
(Хладилно-складова, експедиционна и административна база – мандра “Пършевица”, София)
Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg
Сайтът на Райфайзенбанк използва бисквитки (cookies). Продължавайки, вие приемате нашата “Политика за използване на бисквитки”