Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк усвои предсрочно кредитната линия за малки и средни предприятия в размер на 20 млн. евро от Банката за Развитие към Съвета на Европа

  07.04.2006
   

  Райфайзенбанк усвои предсрочно кредитна линия в размер  20 млн. евро, отпусната от Банката за Развитие към Съвета на Европа, по която се финансираха проекти на малкия и среден бизнес в страната. В рамките на кредитната линия бяха финансирани 37 проекта за над 42 млн. евро, които допринесоха за създаване на повече от 740 нови работни места в цялата страна.

  Ceramic Center

  (Строителен хипермаркет PRAKTIS, София)

  По кредитната линия с БРСЕ, Райфайзенбанк финансира дългосрочни инвестиционни проекти в областта на индустрията и услугите. Сред по-големите е проектът за изграждане в София на поредния строителен хипермаркет от веригата PRAKTIS. Проектът, на стойност 2 млн. лева, допринесе за създаването на 20 нови работни места.
  Със средстава от кредитната линия бе изградена и хладилно-складова, експедиционна и административна база – мандра «Пършевица». Стойността на проекта е повече от 6 млн. лева и благодарение на него бяха открити 43 нови работни места.

  Хладилно-складова, експедиционна и административна база – мандра “Пършевица”, София

  (Хладилно-складова, експедиционна и административна база – мандра “Пършевица”, София)

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.