Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк въвежда лихва от 6,75% за целия срок на изплащане на жилищните кредити. Продължава промоцията с първоначална лихва от 0%

  04.04.2006
   

  Райфайзенбанк подобрява допълнително условията по жилищните си кредити, като дава възможност на клиентите си да избират лихва от 6,75% за кредити в евро и лева за целия срок на изплащане на кредита. Тези условия са валидни при превод на работната заплата по сметка на банката; когато заплатата не се превежда в банката, лихвата за целия период е 6,95%.

  До 30 юни 2006г. клиентите могат да избират и промоционалните условия на Райфайзенбанк за жилищни кредити – 0% лихва за първата година и 7,7% за остатъчния период, когато заплатата се превежда по сметка на банката. Условията са валидни за кредити в лева и евро.

  Всички клиенти на Райфайзенбанк, одобрени за потребителски и ипотечен кредит, получават и националната кредитна карта РайКАРТ без допълнително обезпечение. Картата е с предварително одобрен лимит между 500 и 5000 лева, в зависимост от размера на одобрения кредит, като не са необходими допълнителни документи и проучване.
  Клиентите на банката, одобрени за потребителски и ипотечен кредит получават РайКАРТ без да плащат такса за обслужване за първата година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.