Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  РайКАРТ без допълнително обезпечение и без такса за първата година ще получават клиентите на Райфайзенбанк, одобрени за кредит

  06.03.2006
   

  Всички клиенти на Райфайзенбанк, одобрени за потребителски и ипотечен кредит, вече ще получават националната кредитна карта РайКАРТ без допълнително обезпечение. Картата е с предварително одобрен лимит между 500 и 5000 лева, в зависимост от размера на одобрения кредит, като не са необходими допълнителни документи и проучване.Клиентите на потребителски и ипотечен кредит на банката ще получават РайКАРТ без да плащат такса за обслужване за първата година.

  Райфайзенбанк предлага и допълнителна Бонус-програма на притежателите на РайКАРТ - в края на всеки календарен месец банката възстановява 1% от стойността на направените през месеца плащания/покупки с кредитната карта на Райфайзенбанк.

  РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на цялата страна - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, за теглене на пари в брой от всеки банкомат у нас, за плащане на месечни сметки за телефон, ток и парно. Стоки с кредит по РайКАРТ могат да се купуват веднага и в 10 магазина от веригата Техномаркет Европа, където Райфайзенбанк има свои офиси, както и в магазините на Техносвят, Лабиринт, Елит Мобил и други.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.