Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Специално създадена за интернет потребители кредитна карта пускат Райфайзенбанк и Dir.bg

  21.09.2006
   

  Райфайзенбанк и Dir.bg пускат специално създадена за интернет потребители национална кредитна карта “РайКАРТ+Dir.bg”. Новата ко-брандирана карта функционира като кредитна карта за теглене на пари в брой, пазаруване в интернет или разплащания в търговски обекти в цялата страна, но предлага напълно безплатен VIP Web Комуникатор, който осигурява възможност за работа, творчество, забавление и общуване в интернет. Достъпът до VIP WEB Комуникатор Glog, който се получава с картата “РайКАРТ+Dir.bg”, позволява лесно и независимо от личните умения на притежателя да бъдат създавани лични и професионални web сайтове, които могат да се управляват и през мобилен телефон.

  Новата карта е достъпна за всички български граждани на възраст от 18 до 63 години, които имат регулярен месечен доход, и е най-лесният начин да се получи бърз кредит без поръчители. “РайКАРТ+ Dir.bg” е револвираща кредитна карта с кредитен лимит от 500 до 12 000 лева, зависещ от месечния доход на кредитоискателя. На всички клиенти, които кандидатстват за “РайКАРТ+ Dir.bg” банката дава възможност да ползват услугата на Dir.bg VIP Web Комуникатор Glog и чрез международната дебитна карта Маестро.

  Притежателите на новата карта “РайКАРТ+ Dir.bg” получават и Бонус - 1% от стойността на направените през месеца плащания, включително и през портала Dir.bg. Искане за новата “РайКАРТ+ Dir.bg” може да се подаде онлайн на сайта на банката www.rbb.bg или в портала www.dir.bg, чрез среща с мобилен банкер или във всичките 87 клона на Райфайзенбанк в цялата страна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.