Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Стоки на кредит могат да се купуват с кредитната карта РайКАРТ и във веригата Техносвят, както и в още три от магазините на Техномаркет Европа

  10.02.2006
   

  Техника за бита и други стоки могат да се купуват веднага с кредит по карта РайКАРТ в още 3 от магазините на Техномаркет Европа. С новите 3 специализирани офиса във веригата, работните места на Райфайзенбанк в Техномаркет Европа стават 10. Стоки за бита на кредит вече може да се пазаруват и в магазините на Техносвят във Варна, София, Стара Загора, Велико Търново, Разград, Габрово и Сливен, както и в още 5 магазина от веригата за мобилни телефони и аксесоари Елит Мобил.

  Кредитът за покупка на избраната от клиента стока се финансира чрез националната кредитна карта РайКАРТ, която се издава на място на територията на магазините. До 2 часа след избор на конкретната стока и след като клиентът бъде одобрен за издаване на кредитна карта, той може да получи стоката си. Банката финансира 100% от покупната цена.

  Със стоковия кредит по РайКАРТ могат да се купуват стоки от 10 лв. до 12 000 лева като клиентът сам определя месечните си вноски, които могат да бъдат от 5% до 100% от ползваната сума. С погасените суми по РайКАРТ може да се пазарува отново, както и да се плащат месечни комунални сметки, да се теглят пари от всеки банкомат в страната, да се правят плащания в интернет. Клиентите на РайКАРТ получават напомняща информация чрез SMS за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.