Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Стоки на кредит от Райфайзенбанк се вземат веднага с РайКАРТ вече и във веригата Практикер

  11.04.2006
   

  Всичко необходимо за дома или градината вече може да се купува с кредитната карта на Райфайзенбанк – РайКАРТ и във веригата Практикер. Банката откри специализирани офиси в магазините на Практикер в София, Пловдив и Варна.

  Специализираните офиси на Райфайзенбанк вече работят успешно в 10 от магазините за техника за бита на Техномаркет Европа. Стоки на кредит могат да се купуват веднага и в над 70 други търговски обекти.

  Кредитът за покупка на избраната от клиента стока се финансира чрез националната кредитна карта РайКАРТ, която се издава на място на територията на магазините. До 2 часа след избор на конкретната стока и след като клиентът бъде одобрен за издаване на кредитна карта, той може да получи стоката си. Кандидатстването е при облекчена и ускорена процедура. Банката финансира 100% от покупната цена.

  Със стоковия кредит по РайКАРТ могат да се купуват стоки от 10 лв. до 12 000 лева като клиентът сам определя месечните си вноски, които могат да бъдат от 5% до 100% от ползваната сума. С погасените суми по РайКАРТ може да се пазарува отново, както и да се плащат сметки, да се теглят пари от всеки банкомат в страната, да се правят плащания в интернет. Клиентите на РайКАРТ получават напомняща информация чрез SMS за дължимата минимална погасителна вноска за ползвания кредит от предходния месец и срока на плащане.

  Стоки на кредит от Райфайзенбанк с РайКАРТ във веригата Практикер

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.